miercuri, 1 decembrie 2010

FUN ORI VIRTUAL?

E decembrie. Deja se simte izul sarbatorilor, iar frenezia cumparaturilor isi intra in drepturi. Cei care sunt obisnuiti cu achizitiile pe internet au accesat ofertele de pe siteuri si stau cu mouse-ul pregatit pentru a-si goli cartea de credit. Cu fiecare decembrie numarul amatorilor de cumparaturi online creste cu rigurozitate, pentru ca a face « shopping » astfel este o metoda la indemana oricui detine internet, o carte de credit si...electricitate, desigur :). In plus,tu te consiliezi singur, parerea altora transformandu-se intr-un simplu link trimis pe mail si asta daca esti mai mult nesigur decat sigur ca bluzita pe care ai cumparat-o pentru prietena ta o sa aiba efectul scontat. Ai primit confirmarea,ai dat un click si..gata. Ai toate cadourile. Si ai facut asta de pe canapea, intre elaborarea documentului 1 si a fisierului excel care ti-a luat 2 zile. Abia astept sa vad statisticile din 2010.

In schimb, cei care traiesc in spiritul sarbatorilor de iarna, acei traditionalisti nefericiti (printre care ma numar si eu), se inarmeaza cu calm, voie-buna, ceva prieteni si pleaca prin oras in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Ai mai gasit un cadou,mai razi cu prietenii,probezi cateva lucruri pentru tine, te opresti sa vezi bradul si luminitele de craciun din centru, mai admiri ornamentele de iarna si in sfarsit popositi la cafeneaua din colt unde scrie « vin fiert ».

In fiecare decembrie de cumparaturi strazile sunt pline de oameni zambitori in frenezia lor de shopping, prieteni pe care nu i-ai mai vazut de mult si indragostiti ce se tin de mana. Si in fiecare decembrie in zilele de cumparaturi eu ma umplu de energie pozitiva cat pentru un intreg nou an…

In acest sfarsit de saptamana merg cu prietena mea in centru, la vanatoare de boutique-uri! Si poate ne oprim la un ceai pe Lapusneanu, langa magazinul meu preferat..

Femeia cu ATTITUDinE

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Lista mea de bloguri