marți, 16 noiembrie 2010

Infama Fusta Scurta!

Astazi mergem la shopping in Iasi pentru FUSTA SCURTA, adorata de barbati pe orice tip de femeie si privita sceptic de majoritatea femeilor. In fiecare sifonier din fiecare casa de pe fiecare strada din Iasi exista o fusta scurta si mulata care in principiu doar exista, pentru ca, cine stie, poate se va ivi vreo ocazie cand poate fi purtata si atunci cu adevarat vei starni priviri de admiratie.
Din infinitatea categoriilor de fusta scurta, doua modele indubitabil nu ar trebui sa lipseasca dintr-o garderoba: fusta in forma de lalea si cea surta si mulata.
Pentru o zi de birou combina fusta surta cu o camasa cu jabou-guler (respecta cu strictete binecunoscuta regula: daca descoperi o parte a corpului, ai grija sa o acoperi pe cealalta, altfel risti sa pari vulgara) cu ciorapi 60 pana la 100 den chiar, niciodata luciosi. Te vei simti bine toata ziua si vei primi doar complimente.
Pentru o zi casual, asorteaza la aceeasi fusta o dolce-vita si un blazer, sau o camasa din material usor cu o vestuta, sau un sacou din jerse cu o bluza din matase. Cand iesi seara cu prietenii, cu fetele sau doar cu iubitul, poarta fusta scurta si mulata cu un pullover pe gat gros si ciorapi subtiri cu ghete sau cizme (o sa fii foarte sic) sau o camasa mai larga prinsa in talie cu o curea lata retro(poti opta pentru fundita, lant, blanita, piele intoarsa).
Clubbing time? Nici o problema. Ia din sifonier aceeasi fusta si asoeteaza-i o bluza stil egiptean (o astfel de bluza iti va pune in evidenta bustul si va ascunde eventualele imperfectiuni ale corpului tau), pune in picioare pantofi cu toc si vei face furori.
De aici te las pe tine sa descoperi minunata lume a fustei scurte, iar eu te astept la noi la magazin ca sa probam impreuna.
Promit sa revin curand cu sugestii despre alte articole la putrezit in garderoba :).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Lista mea de bloguri