miercuri, 2 septembrie 2009

Ajuta-ne sa cream un blog pe gustul tau!!! Spune-ti parerea despre ce ai vrea sa gasesti aici!

15 comentarii:

  1. Abia astept sa comentam, am luat chestii deosebite de la voi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vitrina arata bine, dar pe cand ceva nou in magazin?

    RăspundețiȘtergere
  3. Unde aveti magazine si in Iasi?

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua la toata lumea!! In sfarsit avem un blog ;;) Astept de ceva timp momentul asta. Acum...haideti sa comentam!
    Pentru cei care au scris deja, va multumesc pentru interesul aratat magazinului nostru si, mai ales, ma bucur ca ne-ati vizitat. Dupa cum stiti, orice persoana care ne trece pragul ne este deja prieten (cu exceptia concurentei, poate :)), desi nici aceste vizite nu ne stanjenesc cu nimic ci dimpotriva). Ma bucur sa va spun ca in cele 7 luni de existenta avem clienti deosebit de fideli, care ne viziteaza frecvent.

    RăspundețiȘtergere
  5. As vrea sa raspund pionierilor acestui blog, celor 3 anonime /i. Daca vrei sa-ti apara numele si fotografia atunci cand adaugi un comentariu, te rog sa dai click pe "autentificare" in dreapta sus a paginii. Astfel ne putem spune pe nume :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur ca iti plac lucrurile luate de la noi si sper ca le porti cu placere. Asa cum le uram noi cientilor|: "sa faci furori" :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Noi avem o baza de date, ce creste pe zi ce trece, cu adrese de email si cu numere de telefon ale clientilor pe care le folosim ori de cate ori aducem produse noi in magazin. Acolo iti spunem ce produse aducem si care sunt preturile la raft. De pe 21 februarie am adus lucruri noi inca de trei ori. Ai primit acest e-mail? Daca nu, e placerea mea sa te includ in baza de date. Astfel vei fi la curent cu ceea ce aducem nou.

    RăspundețiȘtergere
  8. In Iasi avem magazin pe Str. Lapusneanu 1 (Piata Unirii, langa Hotel Astoria). TE ASTEPTAM :)

    RăspundețiȘtergere
  9. "(langa Hotel Astria)" nu stiu cu ce alt ceva iti pot ajuta blogul deocamdata ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc. Ai putea sa-mi spui ce anume ti-ai dori sa gasesti pe acest blog..:)

    RăspundețiȘtergere
  11. am intrat azi in magazin si ma asteptam sa gasesc pe blog poze cu hainele din magazn. asta ar trebui a contina in primul rind blogul:)

    RăspundețiȘtergere
  12. ...E singurul magazin din Iasi cu atitudine si stil!...cat despre personal Alina este o dulceata...si cred ca putini dintre voi ati observat ca acolo indiferent daca te duci, probezi si nu iti cumperi hainuta respectiva...Alina va zambeste si va asteapta cu drag din nou! Felicitari te pup

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc mult pentru aprecieri, Monyk. Te pupam si noi si te mai asteptam. Ah...si in curand o sa lansam linia "Piu" cu haine cu atitudine, desigur, si inalta clasa. Multe de probat :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Chiar astazi am trecut pe la magazin si am plecat de acolo,foarte incantata ,cu o pereche de pantofi bej superbi:X:X...presimt ca in sfarsit mi-am gasit un magazin pe gusturile mele....pe cand linia "Piu"....deabea astept sa revin!Fetele sunt foarte foarte dragute si amabile...bravo voua!!
    Ivona

    RăspundețiȘtergere
  15. linia "Piu" o lansam la sfarsitul lunii iunie si o sa trimitem mail-uri si sms-uri la toata lumea.
    Sa porti cu placere pantofii bej si te mai asteptam.
    Pupici si salutari de la toti colegii.

    RăspundețiȘtergere

 

Lista mea de bloguri